AKTUELNO

Kako kaže, novac je nije promenio.

Teodora Džehverović dobro je unovčila svoje učešće u prvoj sezoni "Zadruge" - osim što je zaradila honorar, doživela je vrtoglavi karijerni uspeh i povećala broj i cenu svojih tezgi, zahvaljujući čemu danas lepo živi. Ipak, kaže da je slava i novac nisu promenili.

- Stvarno mogu da kažem da se nisam promenila, ne ponašam se kao da je neko ispod mene. Izabrala sam da moji prijatelji budi iz mog tima, koji su bili na početku uz mene. Smatram da je kupovina brendiranih stvari, ali stvarno skupih stvari, bacanje novca. Ja ne znam da čuvam stvari, to meni nema poentu. Okej je nešto da kupiš, ali preterivanje ne. Ne bih otišla posle nastupa i kupila brendiranu "Luj Viton" torbu i dala svoju mesečnu zaradu - priznala je Džehverovićeva, koju su odmah pitali da li to znači da joj je mesečna zarada oko 3.000 evra, koliko u proseku košta "Luj Viton" torba.

Foto: Instagram.com/teodoradzehverovic

- Ne volim da pričam o tome. Svi znaju da su te torbe skupocene. Neko mora da radi i godinu da bi je kupio, a koliko moram ja - to je nebitno - bilo je sve što je želela da kaže Teodora.

Autor: Pink.rs

#Teodora Džehverović

#Zadruga

#mesečna zarada

'