AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novembru prošle godine sve je šokirala vest da je Hrvatski sud odlučio da oduzme starateljstvo nad sinom pevačici Severini Kojić i dodeli njenom bivšem suprugu. Zbog toga je nastala opšta pometnja, a kolege, prijatelji ali i oni koji su saosetili sa pevačicom pružili su joj podršku.

Foto: Beta, TV Pink Printscreeen

Pevačica je odlučila da se sada oglasi na društvenoj mreži Instagram i da iskaže svoja osećanja, a i indirektno prozove aktere ove priče. Njenu poruku prenosimo u celosti.

Prošlo je 54 dana i prošlo je "88 sati"... Prošla je večnost dok oni "skijaju""... Za ovog života sam mnogo puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve može dobiti. Ipak, 28.11.2019. na ovom licu bilo je najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge. Ali u tim danima tuge je bilo "88 sati" veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh... Ni sa ove fotografije, a ni sa brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Niko i Ništa zauvek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto... Možda trenutno slučajno "skijaju", ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh sa lica. Meni nikad nisu... Ni sad nisu.... Niti će. Hvala Bogu! - napisala je Severina.
View this post on Instagram

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kakva će reakcija biti i da li će se oni koji su prozvani pronaći u ovim njenim rečima ostaje da se vidi.

Autor: N. Vujčić

#Severina Kojić

'