AKTUELNO

Ana i Bastijan su želeli da se ovog puta ne sazna za njihov dolazak.

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović koja je sa suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom stigla u Beograd u subotu navodno je u nedelju ujutru otišla na jednu beogradsku privatnu kliniku koju je već jednom posetila u januaru.

Ana i Bastijan su stvarno želeli da se ovog puta ne sazna za njihov dolazak, pa su se i kretali po gradu tako da zavaraju trag. Ana je doletela u Beograd samo da bi u nedelju ujutru završila neke veoma bitne obaveze, a mislimo da se radi o poseti ginekologu - rekao je dobro obavešten izvor.

Ana je početkom januara ove godine već posetila beogradsku ginekološku ordinaciju, a o svemu tome ju je na društvenim mrežama obavestio upravo njen lekar koji je napravio selfi sa njom, što je i podstaklo glasine o trudnoći.

Foto: Printscreen Instagram

O Aninom blagoslovenom stanju pričalo se u poslednjih nekoliko nedelja nakon što su je britanski paparaci slikali kako brižno miluje stomak, dok sa Bastijanom ulazi u automobil u Mančesteru.

Podsećamo, Ana i Švajni su u subotu u popodnevnim satima letom iz Minhena sleteli u Beograd i za vreme dvodnevnog boravka uložili su velike napore da poseta ostane u tajnosti, pa ni njihove objave na društvenim mrežama nisu sadržale lokaciju. Ipak, fanovi su ih videli u Skadarliji, posle čega su ih odale fotografije na društvenim mrežama.

Drugog dana boravka, u nedelju rano ujutru, Ana je sa suprugom i u pratnji brata Miloša napustila stan i uputila se u nepoznatom pravcu, odnosno kako se pretpostavlja, ka privatnoj klinici da bi se njih dvoje u popodnevnim časovima vratili u Mančester.

Autor: Pink.rs

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

#Fudbaler

#Teniserka

'