AKTUELNO

Otvorila dušu!

Luna Đogani u emisiji "Magazin IN" kod voditeljke Sanja Marinković setila se svojih starih ljubavi. Njene veze sa Slobom Radanovićem i Markom Miljkovićem izazivale su pažnju javnosti, a sada je pobednica drugog serijala najgledanijeg rijaliti programa na ovom prostorima rešila da prizna koji raskid joj je teže pao.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li imate porciju nesrećne ljubavi? Hoću neku najtežu! Luna, koja ti je ljubav bila najteža? - pitala je Sanja.
Ti kao ne znaš... Ja sam dobila jednu veliku porciju, baš onako za sve nas ovde da se najedemo! - govorila je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs

I mi novinari smo se najeli - dobacio je Lav Pajkić.
Koja porcija je bila teža? Ona iz prethodnog rijalitija ili ova sada? - upitala je Sanja Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa... Malopre sam baš rekla da ne znaš šta je gore, kada te neko ostavi koga ti voliš i ne želiš da se skloniš od te osobe ili kada ti moraš da ostaviš osobu koju voliš, a znaš da nije za tebe. Iz ove situacije, kada sam sama i kada više nemam veze ni sa jednim, ni sa drugim, definitvno je bila teža porcija kada sam ja bila ostavljena u trenutku kada sam najviše volela - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

A to je bio prošli rijaliti - upitala je Sanja.
Jeste, i mislim da je to porcija koja će ceo život da me prati i kroz koju sam naučila, koja mi je promenila definitvno neke stvari da bih ja bila sutra nekom dobra devojka i majka i žena... - pričala je Luna.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'