AKTUELNO

Glumica je već uplovila u novu romansu sa slavnim košarkašem.

Pre par dana objavljeno je da je srpska glumica, Jelisaveta Orašanin, u vezi s proslavljenim srpskim košarkašem Milošem Teodosićem. Međutim, svi su se zapitali šta se desilo sa njenim kolegom Vukom Kostićem, kao i kada su oni tačno stavili tačku na dugogodišnju emotivnu vezu.

Novopečeni par je u vezi već dva meseca, ona ga je bodrila na jednom meču u Rusiji - pisali su mediji dodajući da je "verovatno bez ičijeg znanja prekinula obnovljenu romansu s glumcem Vukom Kostićem".

Foto: undefined

Prvo što želim da kažem da sam bila u predivnoj vezi s Vukom sedam godina, ali i da mi nismo zajedno od prošlog leta. Mi jednostavno nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo 'napravili glupost' kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos - rekla je Jelisaveta i dodala:

Foto: Tanjug AP

- Mi smo pre svega prijatelji, radili smo zajedno predstavu, onda "Ubice moga oca" i mi normalno funkcionišemo. Nastavili smo dalje s našim životima - rekla je glumica i dodala da "o ovom drugom", tačnije pitanju da li je tačno da je u vezi s Teodosićem, "ne bi pričala".

Ništa preko ovoga što sam rekla ne bih pričala. Ovo je zaista poslednji put da pričam o privatnom životu. Takvih priča su pune novine, a niko od toga ne postaje pametniji", rekla je glumica smejući se. "Ti natpisi su izazvali toliko pažnje" - rekla je ona, misleći na vest o Teodosiću i dodala da je "nepotrebno pričati o takvim stvarima".

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Vuk Kostić

#glumac

#glumica

'