AKTUELNO

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija pohvalila se da zarađuje velike količine novca, a sada je otkrila i na koji način.

Atraktivna Luna Đogani godinama je punila novinske stupce zahvaljujući poznatim roditeljima, Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju. Kako su godine odmicale, tako je Luna bila interesantna domaćoj javnosti zahvaljujući poznatim momcima, a od nedavno ima novo zvanje.

Ona je odlučila da unovči talenat i ljubav prema modi otvaranjem svog modnog bloga koji joj, kako sama kaže, danas donosi znatnu količinu novca i otkriva da nije ni slutila da će lepo zarađivati od svog naloga na Instagramu.

Ono što sam na Instagramu to sam i u privatnom životu. Normalna devojka, koja živi normalan život, ide na fakultet. Završavam svoje obaveze na vreme. I kada sam bez šminke i u pidžami, ja se slikam i pokazujem ljudima kakva sam i tada i da nemam problema sa tim. Sada piše Luna Đogani, modna blogerka u novinama, i to mi je olakšanje. Nisam više starleta ili ćerka Anabele i Gagija. Kada sam napravila Instagram profil nisam ni mislila da ću od toga napraviti biznis. Nije mi bilo ni na kraj pameti. Ponosna sam zbog toga što ću 21. rođendan sama platiti, zarađenim novcem.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Blogerka

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#pevačica

'