AKTUELNO

Pred kamerama emisije "Premijera" nije imao dlake na jeziku.

Popularni voditelj i glumac Dragan Marinković Maca priznao je da se susretao sa ljudima koji su kritikovali poznate, kao i sa onima koji su za kratak vremenski period postali popularni.

Pa meni pričaju, isto kao da sam ja običan, "znaš ona estrada", dobro, ja nisam estrada... "Znaš ono posao, javna ličnost". Ja gledam, je l' ovaj lud, to su budale. I mnogi su se tako uzdigli, avioni, kamioni i onda ih nigde nema - iskren je bio Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon velikog uspeha sa predstavom "Sunce tuđeg neba", Marinković je počeo da igra predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život", a u emisiji "Premijera" otkrio je kakva je njegova supruga:

Odlična mi je žena, normalna! Ronda, ronda, ronda, kao i svaka, to je nemoguće. Ali, ja bolje, časnije i poštenije žene teško da ću naći. Tako da, ko traži, taj će i naći. Pa ako si sa njom, onda ti je ona sastavni deo tog dobrog života, pa da li kroz bebu, kroz izlazak, kroz druženje, sve-

Dragan Marinković Maca sudbonosno "da" izgovorio je svojoj 20 godina mlađoj izabranici Jovani pre četiri godine, a ovo mu je treći brak. O čemu je još govorio, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Autor: J.V.

#Dragan Marinković Maca

#glumac

#supruga

'