AKTUELNO

Iako nije pristalica autobiografija, pevačica priznaje da bi njena bila interesantna.

Ekipa emisije "Premijera" bila je na jednom snimanju na kom je zatekla pevačicu Snežanu Đurišić u potpuno drugačijem izdanju. Umesto prepoznatljive plave kose, ova dama, imala je smeđu kosu ošišanu na paž.

Ne mogu ništa drugo da promenim, jer sve bi bilo neprimereno, ali zato mogu na trenutak da stavim crnu periku i eto. Ja sam nekako u duši plavuša, a možda je to i navika. Ali svakako, u ovom mom poslu, je svaka promena dobra. Pa čak i ona koja nije dobra, ispadne dobra. Naravno, ne slažem se sa tim, ali nažalost, tako je - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U današnje vreme sve su popularnije autobiografske knjige u kojima mnoge javne ličnosti otkrivaju sve detalje iz privatnog života, a Snežana Đurišić je pred premijernim kamerama otkrila kako bi izgledala njena knjiga:

Pa da li bi imala "hepi end", ne znam, ali bila bi interesantna u svakom slučaju jer sam ja u životu doživljavala i udarce i, što se kaže, lepe stvari. Bila bi svakako interesantna knjiga, razmišljam, malo si me zatekao pitanjem. Nisam neko ko je pristalica pisanja autobiografskih knjiga.

O čemu je još govorila ova pevačica, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Autor: J.V.

#Premijera

#Snežana Đurišić

#emisija

#knjiga

#pevačica

'