AKTUELNO

Navijaju za njihovu ljubav!

Mensur Ajdarpašić jedan je od učesnika rijaliti programa "Zadruga". Svojom emotivnom vezom sa Minom Vrbaški kao i sa svojim ponašanjem, koje je pretežno agresivno, izaziva veliku pažnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Mensurovog brata Sandra, a na samom početku razgovora želeli smo da čujemo kako porodica Ajdarpašić komentariše Mensurovo učešće.

Ljubav mu cveta, to je najbitnije - priča Mensurov brat.

Foto: Foto /Privatna arhiva

Mensur i Mina često pred kamerama imaju žestoke svađe, ali ono što je još redovnije jesu i njihove vrele akcije. Mina Vrbaški danas je tokom gostovanja u radio-emisiji "Sedi dole" uputila reči izvinjena porodici Ajdarpašić zbog scena koje je pravila. Sandro je prokomentarisao ovo izvinjenje, pa nam je rekao i da li podržavaju njihovu vezu.

Hvala joj. Mi se slažemo sa njim, ako je njemu lepo, nama je još lepše - govori Sandro.

Foto: TV Pink Printscreen

Učesnici rijaliti programa "Zadruga" često se osvrću na Mininu prošlost i njeno priznanje da se bavila prostitucijom. Mi smo želeli da čujemo od Sandra i da li bi je Mensurova porodica prihvatla za snajku.

Da, bila bi prihvaćena. Koga zanima prošlost? - rekao je Sandro za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

U kom smeru će se odvijati odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića videćemo u narednom periodu. Ono što je sigurno, jeste da nas očekuju još mnogobrojna dešavanja na imanju u Šimanovcima, zato redovno pratite "Zadrugu" na programu TV Pink i portalu Pink.rs!

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'