AKTUELNO

Težak period je iza nje.

Pevačici Jadranki Barjaktarović pre mesec i po dana preminuo je otac za kog je bila veoma vezana. Sada je Jadranka u javnosti istakla da će sve učiniti kako bi ispunila poslednju želju svojih preminulih roditelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jadrankin otac preminuo je nedavno posle duge i teške bolesti, a ona je ranije ostala i bez majke. Pevačica je rekla i da joj je prošla godina bila veoma teška.

Teška mi je bila protekla 2019, samim tim što je moj otac čitavih godinu dana bio jako bolestan i nekako će mi čitava godina ostati u tom sećanju. Teško mi je, ali nisam neko ko voli da priča o tome. Nikada nisam privatnost izlagala javnosti, ni kada su se dešavale lepe stvari, pa ni tužne. Ova bol će svakako ostati, a godine će da idu, ali negde računam da će se sa ovom tugom i boli završiti. Zaista je bila jedna teška godina - rekla je Jadranka.

Foto: Pink.rs

Tokom teškog perioda Jadranku su podržale mnogobrojne kolege, a ovom prilikom ona se svima zahvalila što su bili uz nju.

Svi su tu uz mene, što je prirodno. Dobila sam mnogo poruka sa rečima utehe, osetila sam veliku podršku što se tiče kolega i hvala im puno na tome. U ovim tužnim trenucima to je možda nešto što može da da malu utehu i da te motiviše da sakupiš snage da kreneš dalje. Pozitivna sam po prirodi, ali zauvek će u mom srcu ostati i bol i tuga. Ostati bez oba roditelja je teško. Mladi su otišli. Ali, ostali smo mi, zdravi, i gledaćemo da budu oni ponosni na nas kao što su i do sada bili. Kao malo dete gledam na sve to, mislim da su oni na nebu, da nas čuvaju i to mi je uteha. Kada vratim unazad sve dane, mislim da je bolje da se odmara nego da se muči i da ga nešto boli kao što je to bio slučaj - govori pevačica.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Nakon što joj je otac preminuo otkazala je par nastupa, o svojim daljim planovima kaže da je nastavila da radi i da je to bila želja njenih roditelja.

Nastavila sam svoje aktivnosti normalnim tokom. Otkazala sam dva nastupa, ali sam nastavila da radim. To je bila želja mojih roditelja, da nikada ne odustajemo i nikada ne stajemo. Dajem sve od sebe da im je ispunim - priča Jadranka.

U narednom periodu Jadranka je sebi poželela samo zdravlje, jer smatra da je to najbitnija stvar u životu. Kada je reč o odmoru, pevačica planira da uskoro putuje sa voljenom osobom na Floridi.

Autor: Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

'