AKTUELNO

Svi su se dobro zabavili uz njihov performans!

Nastup koji je sve raznežio jeste onaj koji su danima nazad spremali Tara Simov i Mateja Matijević i to uz numeru grupe Đogani - Biću poznata, a koji su izveli večeras na "Zadrugoviziji".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su svojim kostimima i pozitivnim vibracijama zablistali na sceni, a zbog toga su bili ispraćeni gromoglasnim aplauzom, jer su svoju ljubav i emocije koje su se rodili tokom učešća u "Zadruzi 3", stavili u prvi plan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu. 

Komentari stručnog žirija bili su zadovoljavajući, a niko nije imao loše komentare na njihov trud i zalaganje.

Ljudi moji, bili ste savršeni. Tara, ti si fenomenalna, bila si savršena i hajde sad jedan poljubac za sve fanove - rekla je Ljupka Stević, Tari i Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

Po ceo dan vodim rat sa tvojim fanovima Tara, rekao sam da si najiritantija zadrugarka, pa me nap*šavaju! Rekli su mi da te pozdravim. Svi Tarini fanovi, volim vas, kao! - govorio je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ste sve izgurali i šta ćete sve izgurati, nemam pojma, ali odlični ste za šou. Tara, izgledaš odlično i odlično si otpevala. Mateja, ti si muškarac kog bi svaka žena poželela. Đekson je rekao: "Fenomenalno", rekao je da je oduševljen - rekla je Jami.

Foto: TV Pink Printscreen

Loži te teta Jami! Nije, ali moram da ti se šlihtam zbog fanova - govorio je Đekson.
Jesam ti stvarno toliko iritantna? Mi smo prvi put nastupali zajedno - upitala je Tara Đeksona.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nemojte da budete zajedno kao Edo i Dragana - nastavio je Đekson na konto svoje ranije izjave da ga je sramota kada gleda intimne odnose Eda i Dragane.
Ti ćeš da nam kažeš - odbrusila mu je Tara i podsetila ga na sve vreme akcije koje je imao u rijaliti programu Zadruga tokom svog učešća.

Komentare žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'