AKTUELNO

Ovo su svi čekali da vide!

Zadrugarka Ivana Krunić rešila je da oduševi milionskim auditorijum svojim performansom i načinom na koji će zajedno sa Mirkom Gavrićem otpevati duetsku pesmu Aleksandre Prijović i Saše Matića - Ko si ti.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoga puta su je svi videli u drugačijem svetlu, a Mirko joj je svojm glasom i stasom doprineo da svi budu fascinirani njihovim predstavljanjem na sceni. Oni su se za ovu priliku obukli u crne elegantne odevne kombinacije, a Ivana je imala haljinu koja su otkrila njena leđa na kojima su bili dijamanti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta. 

Stručni žiri je imao mnogo toga da kaže o ovom nastupu, a svi su ostali oduševljeni zbog njihovih glasovnih mogućnosti. Ljupka Stević poručila je Ivani i Mirku da ih vidi na festivalu "Pesma Evrovizije" kao predstavnike naše zemlje.

Gotovo, srušili se Šimanovci, srušilo se sve. Ljudi, pevate bogovski. Savršeni ste! Bravo, deco! Kraj - govorio je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se naježila. Vidim vas na Evroviziji. Ivana, ti si pevačica, to ostani. Ostani dosledna sebi, nemoj da plačeš i vodi računa šta radiš - pričala je Ljupka Stević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sramota, majke mi. Mirko, sve do j*ja. Naježio sam se. Vrhunski. Ivana, oduvala si me. Super ste. Dvoglas ste. Ti si možda sigurno najlepša Banetova devojka. Savršeno pevaš i svaka ti čast - govorio je Đekson.

Komentare žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'