AKTUELNO

Oni su na njih ostavili najjači utisak.

Nakon što su svi zadrugari izveli numere koje su pripremali proteklih dana za večeranju "Zadrugoviziju", došlo je vreme za glasanje. Svoje glasove prvo su izneli pripadnici sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinari u studiju saopštili su kako je koja redakcija glasala. U prvim minutima najviše glasova imali su Jovana Tomić Matora i Filip Đukić. Ispred redakcije portala Pink.rs glasove je pročitao urednik zabave i voditelj TV Pink, Darko Tanasijević. Pink.rs najviše, 12 glasova, uručila je Matoroj i Filipu Đukiću koji su u nastavili svoje vođstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

12 bodova Matora i Filip dobili su i od sledeće redakcije koja je glasala. Inače, Filip i Matora su večeras izveli numeru "Zmija žaba" koju u origionalu pevaju Ognjen Amidžić i Slavica Ćukteraš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je odmicalo glasanje, Matora i Filip su nastavili da vode, pa su tako najviše glasova dobili i od još jedne beogradske redakcije. U nastavku su najviše glasova dobili Miljana Kulić i Ivana Šopić. Naredna redakcija najviše glasova dala je Gagiju Đogani i Ermini Pašović. Još jedna redakcija je glasala, a 12 bodova dobili su tom prilikom Iva Grgurić i Stefan Karić. Po 12 bodova su dobili Ivana Krunić i Mirko Gavrić, od oba novinara u studiju koja su glasali za sam kraj.

Ubedljivo najviše glasova u ovoj kategoriji osvojili su Matora i Filip. Oni su na kraju glasanja imali ukupno 86 bodova. Ovi zadrugari dobili su 2.000 dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, boks cigareta i "Abela pharm" paket.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo nisam očekivao. Ovo mi je prva pobeda na Zadrugoviziji - rekao je Đukić, a Matora je poručila: "Hvala svima"

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'