AKTUELNO

Progovorio i o konfliktima sa Majom i Mimom, kao i o zagrljaju Marka Miljkovića!

Voditelj Milan Milošević ugostio je i Mensura Ajdarpašića večeras pre izbacivanja u Šiša baru, pa sa njom poveo intervju o aktuelnim sitaucijama.

Negativnu energiju jednim delom sam sebi stvaram zbog opterećenja, drugim delo ukućani. Taman se spuste strasti, dođe do neke moje neslane šale. Ljudi to plasiraju da me ukanale. Ja samim tim što izbegnem konflikt, da spustim loptu, samom sebi stvorim negativnu energiju, dođe trenutak da se to izbaci negde - ispričao je na samom početku Mensur, pa priznao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim da provociram. Volim brutalno da se šalim. Jesam provokator. Malo sam to smanjimo, Mina mi kaže kao: "Stani, nemoj da se svađaš, da ulaziš u konflikte, treba da spustiš loptu". Volim kad me neko napada, to me hrani. Da se raspravljam sa ljudima. Fizički niko nije izašao povređen od mene, rijaliti je, psihički mogu. Mogu da kažu šta hoće, ali ja volim da isprovociram nekoga. Samo polude, poskaču. Bez lažne skromnosti, postigao sam šta sam hteo. Da imaju svi u podsvesti Mensura - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je ljubav u pitanju, ja ne volim da povredim devojku koja je sa mnom. Ja volim da volim, nije tačno da sam ženomrzac. Kakav god da budem sa Minom, ja ću uvek imati komentar na to što meni uradi, ali nikad neću komentarisati stvari iz njene prošlosti - dodao je Mensi, pa prokomentarisao Maju Marinković:
Maja jeste osoba koja me najviše nervira u konflikta. Nađe se u trenutku gde ne treba da bude. I Mima me nervira, kao da je puna te neke negativne energije. Imam osećaj kao da dolazi iz nekog pakla. Taj njen izraz lica, ja to osećam. Maja bespotrebno ulazi u konflikte sa mnom. Opsednuta je Minom i mnome. Sad će da ima nešto čime će da se bavi. O Marku nemam trenutno mišljenje, videću. Došao je do mene, nisam primetio da je mnogo njih zagrlio. Došao je do Mine, javio se Mini, javio se meni, nisam očekivao da će da se zagrli. Da li smatra da sam ja radio ispravno neke stvari... Čim je došao i zagrlio... - istakao je Ajdarpašić, pa otkrio šta misli o Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se vraćam na Davidov ulazak, pre neku noć smo bili na krevetu. Dragana mi je spremala palačinke. Nisam mogao ni svoju ljubav da poljubim. Pitao sam sve ljude okolo da li žele palačinke, bacio sam foru Davidu. On je rekao da hoće. Mina me je pitala da ponese ili sam joj ja rekao da ponese. Ona kao da je jedva čekala to. Ode tamo, kada se vratila, videla je da nije sve bilo u redu. Da li on nekad namerno prođe pored nje, da li uhvati nekad pogled... Uvek kad prođe dobaci. Ja sam svestan sebe, imam samopouzdanje. Nikad ne padam. Kao dođe, razgovara sa mnom, vidi se da hoće da izazove reakciju njenu - rekao je Mensur.
Ko je u "Zadruzi" ljubomoran od muškaraca na tebe? - upitao ga je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam baš primetio, ali... Na našu vezu mislim da je ljubomoran, hajde neka bude Maja. Ne znam da li bi volela da bude sa mnom, ali se stalno ubacuje - odgovorio je Ajdarpašić.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

'