AKTUELNO

Denser ima sasvim korektan odnos sa bivšim dečkom svoje ćerke.

Naredni sagovornik voditelja Milana Miloševića je Gagi Đogani, koji je na samom početku razgovora prokomentarisao vezu Ivane Krunić i Baneta Čolaka.

Mina i Mensur su bili odlični na "Zadrugoviziji". Oni su mi bili super, nezavisno od toga što su pevali Luninu pesmu. Matora i Filip su mi bili super. Gavrić i Ivana, dva najača vokala - započeo je Gagi, a onda prokomentarisao vezu Ivanu Krunić i Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez obzira na naše prepirke. Meni je Ivana draga. Njenu vezu sa Banetom neću da komentarišem. Bane pokušava da mi se približi, pevao je onu moju pesmu "Plakati za mnom". On u dubini duše želi da mi napravimo dobar odnos, ali ja to ne želim. On je potpuno nepredvidiv. Uvek može da mi kaže šta ne treba i zato ću da ga držim po strani. Bane sve što radi, radi sa ciljem. On dečko ima problem, on je manipulator. Sve što radi, radi zarad interesa. Još kad je Ivana pobedila na "Zadrugoviziji", on je vidi kao plen, da on može da bude njen menadžer, vidi nju kao odskočnu dasku za svoju dalju karijeru. Ja razumem Ivanine roditelje, oni su zabrinuti. Ivana kada izađe, ona sigurno neće biti sa Banetom. Ona njega voli, ali mislim da napolju Bane nikako ne treba da bude sa njom - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ove noći u Belu kuću ušao Marko Miljković, bivši dečko njegove ćerke Lune Đogani, denser je ispričao detalje njihovog susreta, a potom priznao da li bi podržao Markovu vezu sa nekom od zadrugarki.

Radujem se njegovom dolasku. Kada mi je Luna rekla da su njih dvoje raskinuli, ja sam je pitao da li je to bio normalan raskid, a ona mi je odgovorila da je sve u najboljem redu. Ljubav je u redu dok traje, veza treba da se završi zdravim odnosom. Kada je ušao, Marko me je zagrlio, rekao mi je da su u dobrim odnosima. On više nije sa Lunom, on može da bude sa bilo kojom drugom devojkom, ja ću ga podržati. Sad, kako će meni biti, da li će meni biti neprijatno, ne znam, ali on više nije sa Lunom, ima pravo na svoj život - ispričao je Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Marko Miljković

'