AKTUELNO

Pevačica je bila ubeđena da će provesti ceo život zajedno.

Ljupka Stević prošle srede raskinula je višegodišnju vezu i napustila stan na Voždovcu koji je u vlasništvu njenog, sada već bivšeg, partnera. Ona danima ne može da se oporavi, a kako kaže izvor blizak pevačici, pije i lekove za smirenje.

Moja Ljupka je htela brak i decu, ali ovaj njen za to nije hteo ni da čuje! Ispričala mi je da su se prošle nedelje žestoko posvađali. Rekla mu je da joj je krajnje vreme da se venčaju i da postane majka, a on joj odbrusio da neće da se ženi nikad i da mu ne pada na pamet da pravi decu - priča pevačicina drugarica i dodaje:
Ljupka je devet godina provela sa njim i bila je ubeđena da će ostati zajedno ceo život. Pričala mi je da želi bar troje dece, ali on očigledno nije spreman za to. U poslednje vreme je ona potencirala na braku i deci, pa je njemu pao mrak na oči. Toliko su vikali jedno na drugo da joj je on na kraju rekao da pokupi stvari i napusti njegov stan.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Rekao joj je da ne mora da žuri sa selidbom i da će joj pomoći da nađe drugi stan, ali ona se zainatila, iste noći je spakovala kofere i otišla kod sestre. Čule smo se juče, u depresiji je i na lekovima za smirenje. Noćima ne spava i ne jede. Svi smo zabrinuti za nju otkad ju je dečko ostavio. Sada je uz nju i njena majka, koja je došla iz Kostolca da joj pomogne da izađe iz ove krize - priča folkerkina drugarica.

I sama pevačica potvrdila je da je došlo do ljubavnog kraha, ali nije mogla ništa više o tome da kaže.

- Tačno je da smo raskinuli dugu vezu, ali ne bih da pričam o detaljima, još je sve sveže, razumite me - kratko je rekla Stevićeva.

Prošle subote pevačica je bila u žiriju "Zadrugovizije", gde je bila nasmejana i raspoložena te joj je verovatno ovaj muzičko scenski događaj prijao da ne razmišlja o ljubavnom krahu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ljupka Stević

#pevačica

'