AKTUELNO

Drama na početku emisije.

Voditelj Milan Milošević ušao je i ovog ponedeljka u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na samom početku emisije povela se tema o ovonedeljnoj raspodeli budžeta. Podsetimo, vođa ove nedelje je Jovana Tomić Matora, koju je na to mesto postavio izbačeni Nikša Kokanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bih rekla, o Maji ne mislim ništa posebno lepo, pogotovo o ovoj situaciji sa Janjušem. Smatram da je u toj situaciji ispala folirant i lažov. Dala sam joj srednji budžet najviše zbog Sanje, jer su one u dobrim odnosima. Što se tiče Ive, mi nikada više nećemo biti prijatelji, zato što ja tako želim. Ja sam se lično distancirala od nje. Osetila sam potrebu da treba da je ispoštujem jer smo bile dobre na početku, dala sam joj 1.000 dinara. Pretpostavljala sam da će mnogi da pričaju o Davidu. Ne znači da sam ja promenila mišljenje o situaciji, sve je nastalo zbog naše netrpeljivosti. To je odvojilo Anu, Sanju i mene. Sada ne osećam netrpeljivost. Pokušali smo da izgladimo, ostalo je kako je ostalo, volela bih da nam takav odnos ostane. Što se tiče Zole, ja sam se danas osećala loše. Zaboravila sam, bilo mi je teško. Posle sam razmišljala, ako on ima to mišljenje o meni zbog nule, onda mi je drago što sam mu dala. Ima pravo, ja bih se isto pobunila da je on delio budžet, ima pravo da se ljuti. Ogrešila sam se i o malog Mateju, kao i za Janjuša - pravdala se na početku Matora, ponovivši reči od danas, a onda je ustao Lazar Čolić Zola:

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah da kažem za ovo što je rekla da joj je drago. Ja nemam takvo mišljenje o njoj, ja sam komentarisao raspodelu. Meni nije u cilju da se svađam sa tobom. Ukapirao sam kasnije da nisi imala nameru da mi daš nulu, ali sam ukapirao i da nismo ono što sam ja mislio da jesmo. Ja sebi ne bih dopustio takvu grešku. Ti nisi sebi takvu grešku dopustila zbog Ive, Davida... Verujem ti da nisi imala tu nameru da mi daš nulu, ali ti si neko ko se mene nije setio. 50% je delila budžet ljudima za koje misli da imaju fanove. Ona ne može da poredi Janjuševo i moje prijateljstvo. I ja sam neko ko ima fanove, a Janjuš i ja smo prijatelji, ti i Iva niste - zamerio je Zola.
Možda si se precenio, nisi mi u 11 najdražih ljudi. Nisi mi preči od nekih ljudi - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'