AKTUELNO

Nije znao šta da kaže na ovo!

Zadrugar Marko Miljković privukao je ogromnu pažnju svih takmičara otkad je postao učesnik Zadruge 3, a tome svedoče žestoke rasprave koje su zbog njega usledile ove noći u emisiji ,,Pretres nedelje".

Voditelj Milan Milošević podgrejao je atmosferu kada ga je upitao ko mu je od novih učesnika simpatičan, a burnu reakciju izazvala je činjenica da je Marku zanimljiva Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Generalno, spavao sam u izolaciji i nisam se specijalno družio sa svima. Ali, Mimu sam gledao i interesantna mi je bila, još uvek nismo ostvarili neki kontakt. Sa Ivom imam super kontakt. Gostoprimljiva je. Kafu mi je dala i to mi mnogo znači. Dosta zadrugara mi je izašlo u susret, budžet imam veći od svih iako mi je Matora dala 0. Tara mi je zanimljiva kad mi je dosadno. Aleksandra je isto fina - rekao je Marko.
Maja ti je dala garderober. Ona je imala višak - počela je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala pet svojih mesta, Ermina je htela da ustupim njen, jer mi je prethodno dala i to je bilo to - rekla je Maja.
On dolazi iz spoljnog sveta i tačno zna da Iva ima podršku, on je svestan toga i uvek se vodi proračunato! Kao prošle godine sa Lunom, evo sad nagoveštava nešto bliže sa Ivom! - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'