AKTUELNO

Mlada Emina Tufo, za koju kažu da je jedan od najboljih ženskih vokala koji se pojavio poslednjih godina, izbacila je najavu za baladu "Roman" čija je premijera zakazana za 9. februar u 15 časova.

Deo pesme publika je već imala priliku da čuje, kada ju je Emina otpevala uz pratnju Baneta Opačića na klaviru, a tome koliko se ljudima dopalo to što su čuli svedoči i više od 140.000 pregleda na videu koji su objavili na Instagramu. Reč je o pesmi koja je mnogo teška - i za pevanje, ali i po priči koju nosi, a u sebi nosi veliku podršku sa sve žene koje su bezuslovno volele, ili vole.

Foto: Kenan Rašinlić (RK Photography)

 Kada sam prvi put čula pesmu, oduševila sam se. Znala sam da je to - to i želela sam da što pre bude moja. U studiju Srđana Jovanovića, poznatijeg široj masi kao Srki boy, snimali smo vokal nekoliko sati jer je pesma zaista toliko teška i emotivna za otpevati da čak i za one koji nisu proživeli samu priču mogu da osete tu emociju i dramu jedne žene koja toliko voli, a toliko boluje i pati što je posvetila celi svoj život nekome ko to nije znao i želeo da uzvrati - kaže lepa Emina.

Ova mlada i talentovana devojka sama je napisala scenario za spot koji je, kako kažu oni koji su radili na njemu, čista emocija i pravi mali film.

Foto: Kenan Rašinlić (RK Photography)

- Sa zadovoljstvom sam napisala scenario za spot i smatram da je vrhunski ispalo jer su glumci, draga Violeta Bojić iz Beograda i Muhamed Hadžović iz Sarajeva, fantastično izneli svoje uloge. Sve kadrove snimali smo u Sarajevu, a snimao je i producirao genijalni Vedad Jašarević - priča Emina.

Foto: Kenan Rašinlić (RK Photography)

- Ja se zaista ne mogu poistovetiti sa pesmom, ali kao što sam rekla, toliko je emotivna, teška i dirljiva priča da je nemoguće ne naježiti se. Moram da spomenem i moju dragu Ters Bosanku i njenu koleginicu Adnu Hajdarević koje su uvek, iznova, na nivou svetskih šminkera. Verujem u pesmu čiji je tekst napisao dragi Bane Opačić i verujem u sve vas, kao slušaoce i gledaoce i nadam se iskrenim i pozitivnim reakcijama - sa osmehom zaključuje Emina.

Pogledajte najavu:

View this post on Instagram

ROMAN - 09.02. / 15:00h 🎵🔜📽🎤

A post shared by Emina Tufo (@eminatufo95) on

Autor: Pink.rs

#Emina Tufo

'