AKTUELNO

Sve se desilo nakon jednog nastupa u Švajcarskoj.

Život naših pevača nije nimalo jednostavan. Njihov posao zahteva putovanja na nastupe u dijaspori i u regionu, mnogo neprospavanih noći, kao i sati i sati provedenih na aerodromima širom sveta. Nakon jednog nastupa u Švajcarskoj, pevačica Rada Manojlović doživela je pravu neprijatnost kada joj je nestao kofer.

Da stvar bude gora, u koferu se nalazio mikrofon koji je vredan čak 5.000 evra! Naime, kako saznajemo, pevačica je iz Švajcarske sletela na Aerodrom „Nikola Tesla“, gde je shvatila da je izgubila kofer u kojem je bio njen skupoceni mikrofon.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada god ide na nastupe, Rada ne nosi mnogo stvari. Uglavnom spakuje jednu ili dve haljine, dva para cipela, neseser s šminkom, odeću i obuću za put, odnosno sve ono što može da stane u kofer standardne veličine. Ali gde god da ode, Rada mora da ponese i mikrofon koji je kupila pre godinu dana i za koji je izdvojila veliku sumu - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje da je Rada oduvek nosila mikrofon u koferu. - Budući da svakog vikenda nastupa u inostranstvu, Rada je mikrofon uvek nosila u posebnoj kutiji, koju je pakovala u kofer. Tako je bilo i ovog puta, ali sada nije mogla ni da nasluti da će biti takav baksuz i da će izgubiti svoje stvari na aerodromu - kaže izvor i objašnjava da je pevačica odmah napisala prijavu za izgubljene stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Duže od pola sata je čekala da na traci prođe sav prtljag, ali svoj nije dočekala. Pokušala je da ostane pribrana i da ne paniči, pa je odmah napisala prijavu za izgubljen prtljag, a sada joj ostaje samo da čeka. Nekoliko puta je naglasila da ima veoma skup mikrofon u prtljagu i da će napraviti haos ako ga ne bude bilo. Službenici su joj odmah objasnili da će sve stvari koje je imala koferu biti vraćene, ali da će morati da sačeka nekoliko dana - rekao je dobro obavešten izvor.

Za pevačicu je ovo ovo bilo vrlo stresno, a ostaje samo da se nada da će joj kofer, sa mikrofonom unutra, biti vraćen u što kraćem vremenskom periodu.

Za svakog pevača je veoma važno koji mikrofon ima, a Rada je dugo birala svoj. Savetovala se s koleginicama i nije želela da štedi, pa je spremno iskeširala 5.000 evra kada je našla ono što je tražila. Potpuno se navikla na taj mikrofon i ne želi da kupuje novi - kaže naš izvor na kraju.

Autor: Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'