AKTUELNO

Pevačica i bivša zadrugarka ovo je rekla o ulasku Miljkovića u rijaliti.

Prošle nedelje Marko Miljković ponovo se uselio u Belu kuću i postao deo i treće sezone najgledanijeg rijalitija. Publika i fanovi priželjkuju ulazak Lune Đogani i pomirenje ovog para, a pred kamerama emisije "Premijera" pobednica "Zadruge 2" ističe da ne želi da priča o bivšem dečku:

Ja sam rekla da ja to neću komentarisati. Evo tek je počelo, ušao je pre par dana. Ja sam se trudila i tatu da ne komentarišem nešto mnogo jer ja više nisam deo Zadruge, a tamo sam pominjana stalno. Dvadeset četiri sata samo se priča o meni, uvek sam u nekoj priči... Tako da ja nemam uopšte bilo šta da kažem, ni da budem fizički prisutna tamo, ja sam tamo.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok je svakodnevno spominju u Beloj kući, ona će se truditi da se ne osvrće na to, kao ni na Miljkovićevo ponašanje u istoj.

Neću nešto mnogo davati tome na značaju, neću mnogo pričati o tome jer je to mnogo bolje za mene i neki moj mir i put kojim sam krenula. Ja sam bila tamo dve godine, pobedila sam - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Nedavno se u medijima proširila i informacija da je obnovila kontakt sa Slobom Radanovićem.

Jedino što je istina jeste da sam mu izjavila saučešće kad mu je otac preminuo, ništa više od toga - kratko je prokomentarisala Đoganijeva.

O čemu je još govorila Luna možete saznati u najnovijem izdanju "Premijere" ili u videu u nastavku.

Autor: J.V.

#Luna Đogani

#Premijera

#emisija

#pevačica

'