AKTUELNO

Markantni ruski glumac bio je zbunjen kada smo saznali za njegovu tajnu.

Serija “Crveni mesec”, koja predstavlja najznačajniji, ali i jedan od najgledanijih projekata TV Pink, oduševila je milionski auditorijum koji svakog radnog dana od 21 čas prati dešavanja u Srbiji pred Prvi svetski rat. Publika se već saživela sa glavnim junacima – članovima porodice Stanimirović, Ružičić, kraljevskom porodicom, stvarnim istorijskim, ali i onim fiktivnim ličnostima.

Ono što, pored veoma bogate scenografije i kostima, fenomenalne glume i maestralne režije, privlači publiku, svakako je i više paralenlnih radnji,  u kojima se konstantno pojavljuju novi likova koji stvaraju nove zaplete. Tako se u novembru prošle godine, brojnoj ekipi na setu u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima pridružila i jedna internacionalna glumačka zvezda – Jevgenij Volovenko.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Jedan od najpopularnijih glumaca u Rusiji i nekadašnji model, četrdesetsedmogodišnji Jevgenij u seriji “Crveni mesec” tumači lik Aleksandra Aleksandroviča Krasilnikova, šefa ruske tajne službe “OHRANA”, koji sa specijalnim zadatkom stiže u predratni Beograd, a sa njegovim likom su se gledaoci upoznali u prethodnim epizodama. Jevgenij je po dolasku u Srbiju i Pinkove filmske studije u Šimanovcima izjavio kako je oduševljen snimanjem i da se oseća kao da je u Holivudu.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

S obzirom na to da je u mladosti bio model, ali da je u Rusiji izuzetno popularan glumac, ne čudi što Jevgenij ima mnogo obožavateljki. Međutim, Jevgenij ne voli da govori o svom privatnom životu. Markantni glumac iza sebe ima jedan brak, u kom je dobio ćerku Anastaziju, a trenutno je u braku sa čak 18 godina mlađom ukrajinskom glumicom Dijanom Rozovlijan.

Dok je snimao u Srbiji, njih dvoje su bili razdvojeni, a mi smo otkrili da glumac ima zanimljiv ritual pred svako snimanje. Naime, on u garderobi pre nego što će otići na snimanje scene, skine burmu, poljubi je i ostavi među svojim ličnim stvarima. Kada smo ga pitali da li je to istina, Jevgenij se zbunio, ali je iskreno odgovorio.

Istina je. To je moja lična stvar, ali verujem u ono što mi je važno, pa samim tim to čuvam. Za druge je to možda previše sentimentalno, ali za mene su to veoma važne stvari. Prošao sam kroz različite faze, i promenio sam se, što je odlično. Sasvim je u redu kada čovek raste i razvija se na bolje. Ja svakog dana pokušavam da se promenim na bolje, ali to naravno dolazi sa godinama. Pre nekoliko godina nisam cenio ono što imam, imao sam drugačiji stav. Sada mi mnogo znači brak i mnogo mi vredi to što sam pronašao, a to je moja porodica. To mi je sada najvažnija stvar i zato to radim, to je neka moja emotivna tradicija – bio je iskren Volovenko.

Jevgenija i dalje imate priliku da gledate u najzahtevnijem Pinkovom projektu – njegov lik uhvaćen je u klopku, a šta će se dogoditi, saznaćete ako budete uz TV Pink i seriju “Crveni mesec”, večeras od 21:20 časova.

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Evgeniy Volovenko

#Jevgenij Volovenko

#RTV Pink

#Televizija Pink

#glumac

#serija

#serija Crveni mesec

'