AKTUELNO

Mina ju je odstranila iz svog života.

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 3". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Rekla si večeras ćeš sahranati neke zadrugare, koga ćeš sahraniti kada su tebe već neki zadrugari otpisali? - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim iza svega što sam rekla, trebala sam da kažem da ću ih otpisati. Ja sam otklonila Zoricu i Đedovića od sebe, drago mi je da su ostali neki bitni ljudi uz mene - rekla je Mina.
Ove reči su monstruozne. Ona nije svesna da je sebe odavno sahranila. Uvek sam se vraćala Mini Vrbaški, uvek mi je bila draga. Nije bitno što su me oni sahranili, ali to je veoma ružno. Žive ljude sahranjuješ, ti si devojko pukla. Ona se lažno peti put kune da njega voli. Reci dečku da ga fortaš. Neka joj služi to na čast. Ona je meni rekla da će mi doći na sahranu. Imam m*da za sve, sahrani koga god hoćeš. Obukla si crnu haljinu, sprčila si se, ličiš na pritku za paradajz - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Zorica Marković

'