AKTUELNO

Nije mogla da prećuti.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Marije Kulić i Jelene Pešić. Marija je ispitivala Jelenu da li joj se dopada Marko Miljković, a Pešićeva je istakla da je Marko lep, ali da njeni momci nisu bili lepi. Kulićka je tom prilikom rekla da Miljković nije loš dečko, ali da je proračunat i da zna da ponizi devojke sa kojima je bio.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo ljudi mešaju pojam proračunat i promišljen ovde u rijalitiju. Ja sam promišljen, neću da srljam... Nije istina da sam bio sa tim devojkama, te devojke su pokušale, da ne pričam šta sve, to su gnusne, pokvarene, bezobrazne i zle stvari. Ne kajem se što sam im to izgovorio, mnogo puta sam izgovorio u šaljivom smislu, ali sam ih ponekad i uvredio, nije trebalo da guraju nos gde im nije mesto. Prošle godine je bilo raznih momenata, ne možeš da se skloniš od takvih ljudi. Znaju gledaoci jako dobro znaju. Te devojke nisu bile sa mnom u vezi, ja moje bivše devojke poštujem i ne ponižavam ih - naveo je Marko Miljković.
Ja znam, zvali su te ženomrzac - dobacila je Marija Kulić.
Jelena mi je uputila par komplimenata, hvala joj na tome, u pravu je sto posto - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da mi je normalno da on bude rezervisan, ništa loše. Ja ne znam baš najbolje kakav je bio njegov i Lunin odnos. Ali ovo što do sada vidim ne mogu da kažem ništa loše za njega - rekla je Pešićeva.
Recimo da budemo zajedno sutra, treba da se oceni i karakter, ponašanje, puno stvari ovde, sve je lepo rekla - naveo je Marko.
Ne daje mu za pravo ništa da vređa devojke sa kojima je imao s*ksualni odnos. Sa Majom jeste imao. Sa Draganom se muvao, a onda ju je nazvao punjenom paprikom. Stičem utisak da ako ga odbije devojka, ili dođe do svađe, da ume da ponizi devojku, zbog toga su ga zvali ženomrzac. Sve devojke koje hoće da stupe u vezu sa njim treba da razmisle kako se ponašaju. On i Jelena su lep par, sličnog su temperamenta - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da je bio sa mnom u vezi, jako je ružno, ja njega u ovoj sezoni nisam uvredila, niti planiram da se mešam, ako on misli da će se osećati bolje ako ustane i izjavi tako nešto, ok, ja neću - rekla je Maja Marinković.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'