AKTUELNO

Čolaku nije bilo svejedno!

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali jeste raskrinkavanje Baneta Čolaka koji je tvrdio koliko je jak kao rijaliti igrač. Međutim, od kad je Bane ušao u vezu sa Ivanom Krunić sve se promenilo, pa je izneo zadrugarima niz zamerki koje ona ima za njega.

Moje obraćanje Mensuru, slažem se da sam ja tu pogrešila, jer čovek koji se tako poneo prema mom dečku, ja sam se izvinila. Što se tiče Gagija, mi smo pravili proslavu posle toga. Prosto neke stvari vole da radi, to mi je zaparalo uši kad su rekli da je on moj potrčko. On mene dobro poznaje i mnogo puta kada smo razgovarali o meni, rekla sam mu da imam žute minute kada se ponašam kao kreten i kada me iziritira, ja ne znam šta se meni desi. Prosto, on neke stvari voli da radi. Normalno je da imaš pritisak, ne samo unutra kuće, već i spolja. Ja se nikada nisam našla u situaciji da je neko protiv moje veze. Mene nikad niko nije mogao da pokoleba. Tako nešto bi mogao da kaže i moj bivši dečko, sećate se kada je Natalija rekla da zna kakva sam, sad vidite moje histerije, to je ono o čemu je ona pričala. To je razlog zašto sam ja izbegavala da uđem u raspravu sa ljudima - izjavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti sada imaš momka napolju? Kada si ulazila u rijaliti, da li si rekla dečku da ćeš neke stvari raditi, dok ne izađeš? - upitao je Milan.
Ne, on je toliko bio ljubomoran, da bi mi zamerio te sitnice - odgovorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo da je Čeda Čvorak otvarao šampanjac kada te je ostavio njegov sin - prokomentarisao je Milan.
Ako se neko raduje tuđoj nesreći, to govori samo o sebi. Bez obzira što se desilo sve loše vezano za sve, ja sam sigurna da je on bio srećan zbog naše veze. Ni ja, ni moja porodica nismo u dobrim odnosima sa njima - izjavila je Krunićeva.
Koliko si bila u vezi toj javnoj? Koliko radiš sa menadžerom Goranom? - upitana je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Skoro dva meseca! A za Gorana, ne znam, te insinuacije, nema nikakve veze. Ovde su ukućani pričali o tome. Ta osoba sa kojom sam ja bila nema nikakve veze sa mojim poslom - rekla je Ivana.
Što se tiče ovoga, Ivana meni zamera sitnice, koje ona meni radi. Smatram da bi trebalo da ima više razumevanja za mene - ubacio se Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'