AKTUELNO

Osetio je potrebu da ovo uradi, baš pred TV kamerama.

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' Sanja Marinković pripremila je još jedno uzbuidljivo izdanje za gledaoce televizije Pink. Sanja će predstojeće subote ugostiti: glumca Milana Kalinića, bivšeg učesnika "Zadruge" Vladimira Tomovića i njegovu devojku Isidoru Arsenijević, bračni par Đogani - Vesnu i Đoleta, kao i kreatorku Vericu Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmančevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, poznati bračni i muzički par Đogani govorio je o svom braku, a Đole je osetio potrebu da se svojoj ženi zahvali na jednoj stvari. Budući da se ranije spekulisalo da je Đole otpočeo ljubavnu romansu sa Vesnom, pre zvaničnog razvoda od Slađane Delibašić, ono što je rekao neće se nimalo dopasti njegovoj bivšoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je mene formirao kao ženu, a ja sam njega formirala kao divnog muškarca, baš takav kakav treba - rekla je Vesna Đogani u emisiji ''Magazin In'', a Đole je osetio potrebu da joj se javno zahvali, zbog čega je ona jedva zadržala suze u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja hoću, evo, da se njoj javno zahvalim, što je ona došla u pravo vreme da me spasi - rekao je denser, dok ga je Vesna gledala sa suzama u očima, a da li je Đole ovim želeo da potkači bivšu ženu, saznaćete predstojeće subote u ''Magazinu In''.

Ne propustite još jedno uzbudljivo spektakularno izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 8. februara u 17 časova!

Autor: M. K.

#Vesna Đogani

#Đole Đogani

'