AKTUELNO

Ovo se ne propušta.

Nedeljno popodne je tradicionalno rezervisano za najbolju i najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera - Vikend specijal". I sutra, od 14 časova na kanalu televizije Pink, imaćete prilike da vidite i čujete sve aktuelnosti iz sveta poznatih.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa ove emisije obišla je kuću koju su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta počeli da grade dok su bili u srećnom braku. Budući da njih dvoje više nisu zajedno, saznaćete šta se sada dešava na mestu gde je trebalo da bude njihovo porodično gnezdo.

Foto: TV Pink Printscreen

"Premijera - Vikend specijal" istraživala je i ko su stilisti naših najvećih zvezda. Koliko oni zarađuju, kako izgleda saradnja sa estradnjacima, kao i od čega zavisi šta će neka pevačica poneti na određenom događaju, saznaćete sutra od 14 časova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Milica Pavlović godinu dana nije bila pred premijernim kamerama, a sada je prvi put stala pred njihove objektive, te su nastavili saradnju.

Foto: TV Pink Printscreen

U susret velikom jubileju, koncertu u "Štark areni" 14. februara u studio "Premijere" stiže regionalna muzička zvezda Nataša Bekvalac, koja će otkriti nove pojedinosti o koncertu o kom bruje svi već nedeljama.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

O ovim i mnogim drugim temama o poznatima više ćete saznati u nedelju 9. februara, od 14 časova na TV Pink u novom izdanju vaše omiljene emisije "Premijera - Vikend specijal".

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal

'