AKTUELNO

Nikad odlučnija nije bila.

Voditelj Ognjen Amidžić okupio je zadrugare za crnim stolom kako bi ove večeri izabrali nominovane takmičare za ovu nedelju. Naime, vođa Jovana Tomić Matora izabrala je za potrčke Aleksandru Nikolić i Lazara Čolića Zolu, te će njihovi cimeri izabrati jedno od njih dvoje koje će se boriti za opstanak sa drugim takmičarem kog biraju gledaoci.

Prva je ustala Zorica Marković, koja je iznela svoje mišljenje, a potom i nominovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Zolu poznajem od prošle sezone, on je imao svoju priču sa Miljanom, u to se ne mešam, jer sam prijatelj i Marijin, i Miljanin. Smatram da neke stvari nisu na mestu u tim svađama, ali nemam nikakvog poštovanja, ali ipak, neka on razmišlja o tome. To nije moj problem. Što se tiče Aleksandre, jako fina devojka, odlično se ponaša i ne mogu je poslati, jer ja njenu majku Lolu znam, ostala mi je u lepom sećanju, ona se više ne bavi tim poslom, jer se posvetila porodici, tako da šaljem Zolu u izolaciju - izjavila je Zorica.
Sa Zolom se poznajem takođe od prošle godine, a ove godine imamo zajedničku stvar, gospođu (Mariju Kulić) koja nas napada, ali smo zajedno jači. Tako da šaljem Aleksandru u izolaciju, a ostavljam Zolu - izjavila je Dragana Mitar, dok je njen ljubavnik Edis Fetić uradio obrnuto.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Aleksandre, imale smo malu, ali kvalitetnu komunikaciju. Pozajmila mi je i garderobu za Zadrugoviziju, lepa je devojka, kulturna, nikog nije uvredila. Mislim da je ukras ovog rijalitija, kao i Ana Korać. Nju neću poslati u izolaciju, poslaću ovog, jer konstantno opravdava svoj honorar vređajući moju majku, uhvatio se moje porodice. U životu moj tata nije bio agresivan prema nama... Nadam se da će narod to da osudi, tako da ću sa zadovoljstvom njega poslati u izolaciju - izjavila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'