AKTUELNO

Moraš da nadmašiš sve one koji su to do sada pevali - rekla je Goca Tržan.

Talentovana Ana Spasojević predstavila se pesmom ''Jutro'' koju u originalu peva Jelena Tomašević. Njen nastup uveličala je Lea Gracija iz plesnog kluba ''Dance Factory''. Goca nije dala svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo nije pesma nije za tebe. Ovde je bilo toliko falša da sam ja ljuta na tebe. Pevala si takve pesme i bio je predivno. Zašto po svaku cenu pevaš Jelenine pesme? Okej je da je voliš, ali ima toliko pesma koje možeš da pevaš. Moraš da nadmašiš sve one koji su to do sada pevali - rekla je Goca odmah.

- Teško je dati drugi komentar posle Goce, pridružio bih se njoj, ali dosta kraće. Nisam očekivao da će biti toliko problemčića u toku pevanja. Desi se dan kada ne možeš da pokažeš najbolje od sebe - kazao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je teška pesma za pevanja, ali nemoguće da si ti ovako skliznula. Videla sam da si na ivici da ti pukne glas. Mi bismo se oduševili i da si pevala neku najjednostavniju pesmu - dodala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve su ti rekli moji drugari iz klupe. Mi smo navikli da to bude zaokružena interpretacija. Utisak je da je bilo malo nespretno. Pronađi način da to bude dobra interpretacija i da ne imitiraš nikog - istakla je Jelena Tomašević.

Sergej je mimikom objasnio da Anina interpretacija nije bila najsjajnija.

Autor: B. Radonić

#Ana Spasojević

#Pinkove zvezdice

'