AKTUELNO

Poznati par okupiće svoju porodicu i prijatelje u Italji.

Ponosni roditelji Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić prošle godine 13. februara postali su roditelji. Jelisaveta je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Petra. Ovih dana Jelisaveta radi na pripremama za proslavu prvog rođendana male Petre.

Slavlje će biti organizovano u Italiji gde oni trenutno žive. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, ali zbog Teovih čestih poslovnih angažmana i treninga, mala Petra više vremena provodi sa majkom. Kako će uskoro napuniti godinu dana, Jelisaveta je već osmislila kako će da izgleda rođendan.

Jelisaveta je veliki perfekcionista. Angažovala je agenciju za dekoraciju rođendana, ali da se odradi po njenoj želji. Ona vodi računa o estetici, pa već je dala nekoliko ideja kako bi trebalo da izgleda Petrin rođendan. Nisu žalili novac, samo da sve izgleda bajkovito, ali ne i kičasto. Ne voli da preteruje. No, kako su Italijani ljudi od stila, to joj neće predstavljati problem prilikom ukrašavanja prostora - kaže dobro obavešten izvor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti jer sto posto veruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama. Tamo se sa ćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni - dodaje izvor.

Glumica je ranije izjavila da uživa u roditeljstvu i da se snalazi kao i sve mame.

Petra se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanj - rekla je Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspeva da izađe u provod.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Rođendan

#ćerka

'