AKTUELNO

Nije mu ćutao!

Još jedno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Davidu Dragojeviću, a glasilo je: "Da li smeta što je Mensur muškarčina i svojoj devojci govori sve što misli, ne glumi papučara kao ti? "

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da nikada neću glumiti muškarčinu u vezi, bitno mi je da se oseća kao princeza. Ne komentarišem prvi Mensura, on sam nas spominje - rekao je David.
Nije to pitanje, pitanje je što ja podviknem, kažem sve što mislim, ti ne dozvoljavaš sebi da rešite vaše probleme - objasnio je Mensi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je, muškarčino! Zato ti devojka gleda mene - odbrusio je Dragojević.
Zaista smatam da se David plaši, kada ima neki problem, umusi se i ne sme da kaže Ani to što misli - objasnio je Ajdarpašić.
Ja da sam htela da biram agresivnog, da mi je agresivan, da lupa šakom o sto, mogla sam da imam koga sam htela. Nikada ne bih bila u vezi sa Mensurom, on je iskompleksirani dečkić, još nije sazreo. Nikada ovakavog muškarca ne bih upoznala sa svojim roditeljima. Ja volim Davida jer se prema meni ponašao kao prema princezi, meni to odgovara. Mina kada je ušla neki dan u sobu, prvo je pogledala na naš krevet i počela da me oponaša. Ona to uvek radi, to nije ništa novo - prokomentarisala je Koraćeva

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'