AKTUELNO

Folk diva je u Danskoj dočekana kao kraljica.

Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda, uveličala je sinoć krštenje unuka jednog od svojih najvećih fanova u Danskoj izvesnog Jpvana.

Ona je u Kopenhagen stigla u petak i sve vreme su o njenoj bezbednosti brinuli pripadnici specijalnih jedinica koji nisu imali posla, budući da su Cecu u glavnom gradu Danske dočekali kao kraljicu.

Foto: Privatna arhiva

Muzička zvezda priznala jeda joj je velika čast da peva na "najdivnijem slavlju" povodom krštenja, gde su svi bili oduševljeni njenim pevanjem, ali i izgledom. Ona je za svoj sinoćnji nastup odabrala elegantnu odevnu kombinaciju u beloj boji u kojoj je izgledala otmeno, ali i seksi.

Foto: Privatna arhiva

Iako je za mnoge goste krštenja Cecino pojavljivanje bilo ogromno iznenađenje, i sama pevačica doživela je nešto što do sada niko od njenih kolega nije - domaćin slavlja Jovan poklonio je Ceci ružu od dvadesetčetvorokaratnog zlata, što je pevačicu ostavilo bez teksta. Inače, kako saznajemo od izvora koji se zatekao na licu mesta, ovaj cvet košta više od šest hiljada evra, što znači da fanovi folk dive ni ovaj put nisu štedeli novca da je iznenade kako joj i dolikuje.

Foto: Printscreen

Inače, osim Cece, koja je bila zvezda večeri, na ovom slavlju pevali su i kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegova mlađa koleginica Aleksandra Prijović, koji su napravili odličan štimung.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Danska

#Svetlana Ceca Ražnatović

'