AKTUELNO

Zadrugarka je istakla da denser nije njen tip muškarca.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tice se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Gagi pričao o emocijama, meni je to bili iskreno. Mene sada interesuje, kako ti gledaš na to. Ja sam mislio da ste vi podrška jedno drugome. Koje su tvoje namere za budućnost sa njim. Da li ga gledaš kao prijatelja? - glasilo je pitanje Marka Miljkovića za Erminu Pašović.
Ja Gagija mnogo volim, ali on nije tip mog muškarca, niti će tu šta biti. Nikada više ne bih dovela naše druženje u pitanje - rekala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da s obzirom na to da ona bleji najviše sa mnom, sa Miljkovićem, sa Brendonom, ispada da joj se sviđa Miljković, ali mislim da nikada neće biti sa njim. Mića je sad bacio rovac - rekao je Gagi Đogani.
Očigledno nismo dobri prijatelji koliko sam mislila. On je meni dobar prijatelj spolja, ja ću sa njim o ovome u četiri oka - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo da je oraspoložim, ona mi je rekla da se sklonim i da joj nije do priče. Hteo sam da je nasmejem - pričao je Gagi.
Ja volim Stefana Karića, moje srce kuca samo za njega. Stefane, volim te - rekla je Pašovićeva iz revolta.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Marko Miljković

'