AKTUELNO

Saterana u ćošak, pa priznala pred svima sve!

Naredna tema u emisiji ,,Pretres nedelje" bila je svađa Milice Kemez i Bore Santane. Naime, Bora i dalje sumnja da je Milica depresivna i neraspoložena zbog toga što je Filip Đukić uplovio u ljubavnu romansu sa Ivom Grgurić.

Ona je meni tokom šetnje rekla da ona Ivu ni ranije nije gotivila, ali da nije to razlog. Ona je njoj branila i da sedi na krevetu. Rekla mi je da joj je Iva uzela neke stvari, neku kremu, ja sad ne znam - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se ugojila, ali i to me jako nervira. Ne mogu da obučem pola garderobera, nervira me kosa, te neke ženske stvari, ali ako to stavim na stranu... Nekako, kad god hoću da krenem na dijetu, budu mali budžeti, pa moramo da jedemo hleb. Ovde svako za sebe odgovara, ovde svi mogu da se snađu, samo kada bi se organizovali svi, ja više to ne mogu da radim. Živimo normalan život, ovde ljudi kako kome odgovara, šaltaju priču. Svaki put kad se pokačimo, padne mi na pamet moja sestra, koja mi je rekla da se klonim od njega, videla sam i danas šta je Šopićkin otac napisao za njega. Mogu misliti kako moja sestra i moja Tanja gledaju na to - tvrdila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao, ako dobije poziv, ako joj kažu da se skloni od mene, ja ću se skloniti - ubacio se Santana.
Došlo je do tih nekih svađa, ja sam uzela veliki zalogaj, kada sam htela da pređem preko svega toga, i vidim da me to guši, da ako pređem preko toga proći kao bosa preko trnja, što sam opet doživela. Drugi put opet doživim, kada je on mene nazvao kurvetinom - odbrusila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Milica istakla da je veza Ive i Filipa smešna, jer je dugo patila za Stefanom Karićem, a nakon što je ušao Marko Miljković, i njemu se dodvorila.

Ja ne bih ovo komentarisala, da mene nisu isprovocirali, ja nju tako vidim, nisam ja kriv što je ona takva. Uhvatila sam je u par caka, zato sam i prestala da se družim sa njom, ona to vuče iz njenog života. Ja sam Filipa idealizovala - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'