AKTUELNO

Sve joj se vratilo!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Draganu Mitar, a bilo je u vezi još uvek zakonitog supruga Sinišom Dragutinovićem.

Zašto zadrugari, kada spominju tvog uskoro bivšeg muža, Sinišu ne podsetiš kakav je on bio nasilnik prema tebi, a ujedno da podsetiš i gledaoce? Prošle godine si sama pokrenula tu temu, rekla si da nastaviš život, zašto više ne potenciraš više tu priču? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što mi je nebitan u životu, još uvek mi je muž, nismo razvedeni, ali je razvod u toku, nemam potrebu da ga pominjem, stvari rešavam sa njim na sudu. Ja sa njim nemam ništa osim deteta - rekla je Dragana.

Dok je Dragana odgovarala, njen ljubavnik Edis Fetić sve vreme cupkao je nogama, što nije prvi put kada se spomene ime zadrugarkinog supruga da on ima sličnu reakciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je pitanje, zato što smo par puta spominjali, pa kada je i Aleksandra ušla, ja sam upravo rekla, prošle nedelje, ljudi donose zaključke po sadašnjoj njihovoj priči. Ja se vrlo dobro sećam kad je bilo šta je bilo sa Pavlom, sve se to vuklo, more, nasilje, ovo, ono, kada je došao Siniša, ona je svako veče od tad pozdravljala - ispričala je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega nisam spominjala u ovoj sezoni, Aleksandra ga je pominjala, tako se i potegla ta priča, mene ta priča nije zanimala - dodala je Dragana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'