AKTUELNO

Izrevoltiran!

Nakon što je Edis Fetić uplašio mera koje mu je uvela supruga Zilha Karišik, Edo je otkrio Dragani Mitar da planira da podnese tužbu za razvod braka. Drvo mudrosti odmah je pozvalo Fetića u Rajski vrt, koji je otvorio dušu o svojim planovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja bivša gospođa je uvela neku privremenu meru, kaže da nisam ništa ostavio deci, pa ćemo to sutra na sudu videti. Nije istina, ostavio sam novac za decu pre ulaska. Već je bila jedna blokada, tada sam ostavio deci i više nego dovoljno. Verovatno ima svoje razloge. Glupo je da blokira, ako blokira, blokira samo njima i šteti njima. Okej, povređena je. Hteo sam da budemo u normalnim odnosima baš zbog te dece, ali ne može - istakao je Edo, pa nastavio:
To je neki inat na inat, kada su oni u pitanju, sve pada u vodu. Deca trpe jer sa njima, mislim da bi više trpeli da ja nisam zadovoljan i srećan, ovako jedino trpe što nisam sa njima. Teško mi je, ali biće teško - govorio je Fetić kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je kada pričam o deci, oni su moje sve. Ovo iskustvo je prava borba, to je sve trebalo tako da bude, ali sa jedne strane, tako i treba da bude. Čim sam ovo uradio, treba to tako da bude. Ne kajem se ni za šta, treba sad da trpim. Istrpeću, naravno. Imam borbu sa samim sobom, sa ljudima ovde, sa narodom. Dugo sam u tenisu, ceo život sam imao tu borbu sam sa sobom, ceo život se borim sam sa tobom. Ta borba je najteža, ovo je sve smešno. Nisam osoba koja se predaje. Uvek se vodim time: "Ko zna zašto je to dobro...". Bolje da uradim nešto, pa da se kajem, nego da ne uradim, pa da razmišljam - nastavio je Fetić.
Idemo dalje, borimo se. Ne postoji bolji odnos oca i dece od mog. Ja njima mogu sve da objasnim. Ako gospođa bude htela da ih dovede, nije problem. Šta god da se desi, ja sam iz priče da sve može da se reši. Počeo sam da mislim na sebe, da ispunjavam svoja zadovoljstva, onda ljudima nije bilo to jasno. Glupo je da pričam šta zameram ženi, sve sam joj rekao pre nego što sam ušao. Poslednje dve godine zna šta sam joj zamerao, zna da ne može da tera inat sa mnom, da ne volim da se petljam sa tim sudovima. Zna da će time da me iziritira. Zna da mi novac ništa ne znači, nemam problem sa tim, nisam rob toga. Biće sve okej, ja gledam pozitivnu stranu. Sve što me je snašlo, nije moglo da me zaobiđe. Najbitnije da smo svi živi i zdravi - nadovezao se Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Generalno, ta ljubav je samo izmišljena za sirotinju - poručio je Fetić.
Ja mislim da je ljubav pokretač svega - reklo je Drvo.
Jeste, ali kad dođe za svoje d*pe, svi se povlače. Ljubav prema deci okej, ljubav prema roditeljima okej, ali ovo drugo... Mislim da je to više zaljubljenost - istakao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Edis Edo Fetić

#Zadruga 3

#Zilha Karišik

'