AKTUELNO

Pevačica je odlučila da se skloni iz Beograda nakon što je u svim medijima osvanula vest da se razvodi.

Kao bomba odjeknula je vest da se Nataša Bekvalac razvodi od svog supruga, bivšeg rukomentaša, Ljube Jovanovića.

Pevačica je, kako za Pink.rs orkiva izvor blizak njoj,  sa svojom mezimicom napustila Srbiju i nakon nastupa u Beču, otputovala u Pariz gde će sa ćerkom ponovo obići Diznilend.

- Zbog svega što se dogodilo i čitave prašine koja se podigla oko Ljubinog i njenog razvoda, Nataša je odlučila da na neko vreme skloni Hanu iz Beograda. Zbog toga je spakovala kofere i jutros otputovala u Pariz. Da bi ćerki, ali i sebi skrenula misli sa čitave medijske hajke, rešila je da odu u Francusku gde će posetiti Diznilend. Ona smatra da će to Hani veoma prijati- izjavio je izvor za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Natašu i Hanu paparaco Pink.rs uslikao je danas na aerodromu "Nikola Tesla" kada su se ukrcavale na let za Pariz. U subotu, Nataša je imala nastup u Beču, nakon kog se uključila u nedelju uživo u emisiju ''Premijera Vikend Specija'', ali nije želela da priča o svom suprugu Ljubi.

Na pitanje ko čuva Hanu i Ljubu kada ona nije kod kuće, Bekvalčeva je odgovorom šokirala.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Imam veliku porodicu i uvek se lepo organizujem sa svojom porodicom i sestrama, tu smo da pomognemo jedna drugoj - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''

Kako je novinarka ponovo upitala Natašu ko čuva Ljubu, ona je kratko odgovorila:

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek sam izbegavala da mešam svog partnera sa poslom.

Ovom izjavom, pevačica je potvrdila da između bivšeg rukometaša i nje više ne cvetaju ruže. Nataša i Hana danas su spakovale svoje kofere i otputovale u Pariz, a paparaci portala Pink.rs uslikali su ih na aerodromu ''Nikola Tesla''.

Podsećanja radi, Bekvalčeva rado posećuje mnoge evropske gradove sa svojom mezimicom, a ovo im nije prvi put da su u Diznilendu.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'