AKTUELNO

Nastao haos!

Ovogo četvrtka ukućani su dobili priliku da pogledaju i šta su radili Iva Grgurić i Filip Đukić na garnituri u dnevnoj sobi. Ovaj snimak izazvao je velike reakcije ostalih zadrugara, zbog čega je bilo veoma burno nakon prikazanog klipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ovo radimo kada nismo u vezi, šta ćemo tek da radimo kada uđemo u vezu - rekla je Iva.
Ovo je jahanje ponija. Ovo Filip voli. Ona treba da kaže da su u vezi. Ona neće da kaže da su u vezi, da ne bi nešto pokvarila, a i ona se zanela. Ovde se vidi da ima najviše strasti među njima. Ja bih isto na Filipovom mestu čekao, on radi ovo odlično. Posle kada dobije svoje, on će da se igra sa njom - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na Filipovoj strani i mislim da ga Iva na ovaj način ponižava. Ne možeš ti da promeniš čoveka u 30 godina i to ne treba da ide u tom smeru. Ako radi ovakve stvari kada nije u vezi, to nije moralno? Tako? Glupo je. Ja sam na Filipovoj strani. Totalno čudno, ali meni se ovo ne sviđa. Ja ne bih pristao na to da sam na Filipovom mestu - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se vraća, sve se plaća - dobacila je Milica Kemez.
Meni je top, ne znam šta se meni sada vraća? Ali opet Milica komentariše - burno je reagovao Filip, koji je do tada ćutao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo jeste poniženje možda za Filipa, međutim on je rekao da je zahvalan što je dobio šansu od nje. Mislim da je postavio Ivu mnogo iznad sebe i da je sam kriv za ovo poniženje - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da nisam pravio sr*nja, u životu ne bih pristao na ovo. Meni je top, boli me k*rac - dodao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sve ciljano radi. Sve što radi, diže sebe, a Filipa spušta. Da ima emocije prema njemu, neke stvari ne bi radila. To smeta, to bi meni smetalo. Filip je kriv što neke stvari dozvoljava. P*šaš po njemu. Gledaj kako se on oseća - rekao je David, Ivi.
Ja i te kako gledam kako se on oseća. On je prema meni savršen i ja sam prema njemu savršena. Stefane, ti nemoj da se pereš preko ove priče! - dodala je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'