AKTUELNO

Sa njima će biti i pevačicina ćerka Lena.

Goca Tržan nedavno se preselila iz Mirijeva u Rakovicu. Pevačica se zajedno sa ćerkom Lenom i suprugom Radomirom Rašom Novaković preselila u kuću u drugom delu grada, a iako sada imaju dovoljno prostora za sve svoje potrebe, ipak joj nije sve po volji.

Goca je odlučila da u potpunosti renovira porodični dom, a radovi počinju u narednih nekoliko nedelja.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Kada su se preselili, Raša je u prizemlju kuće napravio studio gde svira i komponuje, a često mu se i Goca pridruži pa zajedno sviraju i pevaju. Na spratu iznad je njihova porodična oaza u kojoj provode najveći deo dana, tu su im prostoje za uživanje, spavaća soba, kuhinja... Kada su se uselilì prošle godine, oni su samo doneli stvari i nisu prostor prilagodili sebi. U međuvremenu, Goca je počela da se bavi blogom, pa je odvojila deo stana i za snimanje svojih klipova - kaže izvor.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Zato je Goca insistirala da renoviraju kuću, ali su čekali proleće da počnu sa radovima. Ona je temperamentna i voli da sve drži pod kontrolom, pa je svesna da joj neće biti lako da mesece provede u razgovoru i dogovorima sa majstorima. Ona smatra da svi treba da se presele u hotel dok se budu rušili zidovi i gradile nove prostorije. Ovo rušenje i građenje će je koštati kao manji stan, a radovi će se završiti do kraja leta. U adaptiranom domu Tržanove svako će imati svoj kutak, Raša za svirke, Lena za drugarice i učenje, a Goca za snimanje bloga. S obzirom na to da su naprasno doneli odluku o napuštanju stana u Mirijevu zbog svega što se izdešavalo, nisu imali mnogo vremena da odaberu kuću za kupovinu. Prostorija u kojoj je Raša svirao nije imala zvučnu izolaciju, a sada će imati - rekao je izvor blizak ovom paru.

Koliko će trajati radovi i kako će izgledati novi dom Goce Tržan, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'