AKTUELNO

Oboje nahvalili Miljkovića!

Red je došao da Iva Grgurić i Filip Đukić prokomentarišu Jelenu Pešić i Marka Miljkovića u večerašnjoj emisiji "Nominacije", koju vodi voditelj Darko Tanasijević. Podsetimo, Filip je pre Ive bio zaljubljen u Jelenu, dok su Ivu povezivali sa Miljkovićem, a imala je sukobe sa Pešićevom zbog Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jelene Pešić, poznatije kao Jelisavete Pljugić. Družili smo se, posle sam se zaljubio, dala mi je korpu, ostao mi je pun tanjir. Gotivnija mi je kad lupeta gluposti, ona je izabrala šta će i kako. Savet mi je da ne slušaš šta ti pričaju ljudi za Miljkovića, već samo sebe. Miljkovića znam sedam, osam godina. Njega sam prvo zvao za savet kada sam ulazio u rijaliti. Nikad se nismo posvađali, nikad me nije ogovarao, nikad me nije izdao. U kecu smo ga zvali ćale, pa je ostao redov Miljko. Stvarno ne mogu da ga nominujem, Jeco, nadam se da razumeš. Ima ga i u mojim klipovima na Jutjubu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta reći posle ove bitange, sada će princeza. Ja ću biti potpuno iskrena. Marko je uneo svežinu ovde, pozitivan, direktan, otresit. Lepo je što je ovde, bio je prijatan prema meni, hvala ti na tome. Malo smo se odaljili kada sam ušla u odnos sa ovom bitangom ovde, nadam se da ćemo se družiti. Jelenu gotivim od samog starta, ali mi kao jegulja izmigulji. Kada smo same, prijatna je i slatka, lepa žena. Par puta me je iznenadila, svaki put kada treba da glasamo za mane, ona izglasa mene. Nije mi jasno, baš da mene izglasa. Ne znam da li su to neke lične frustracije. Taman na osnovu toga, šaljem Jelenu - istakla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Jelena Pešić

#Marko Miljković

#Zadruga 3

'