AKTUELNO

Kratko, ali jasno.

Nakon Maje Marinković, svoje glasove na večerašnjim "Nominacijama" dali su Edis Edo Fetić i Dragana Mitar. Ovo su svi jedva čekali da čuju, kako je dobro poznat Draganin i Markov odnos iz "Zadruge 2", a u "Zadruzi 3" Mitrova je imala žestok sukob i sa Pešićevom, nakon što se otkrilo da je priznala da joj se sviđa Edo jer je taj zadatak sama tražila kod Drveta mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, nemam dobar odnos ni sa Markom, ni sa Jelenom. Poslaću Marka zbog onoga što se desilo prošlog utorka - istakao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, ne bih da dužim, nisam u dobrim odnosima, ni sa jednom, ni sa drugom stranom. Ne mogu oboje da pošaljem, šaljem Marka Miljkovića. Više sam se sa njim izvređala, i ovo što se desilo nesretnim slučajem u "Zadruzi 3", šaljem njega - kratko je rekla Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa oboje sam u dobrim odnosima, dosta mišljenja se poklapaju Marku i meni. Uvek ću odabrati tu "zlu stranu", nego ove što plaču... Što se Jelene tiče, Jelena je jedna od retkih osoba sa kojima se nikad nisam posvađao. Imam lepo mišljenje - rekao je Marko Đedović.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jelena Pešić

#Maja Marinković

#Marko Miljković

#Zadruga 3

'