AKTUELNO

Zadrugari u šoku!

Zorica Marković, koja je imala žestok rat sa Markom Miljkovićem tokom "Zadruge 2" se na večerašnjim nominacijama zahvalila Marku što se izvinio njenom sinu za izrečene uvrede, pa ga je prokomentarisala:

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i ja smo imali ozbiljne svađe u sezoni 2, uglavnom mojim napadima na njega, sve ono što sam ja večeras izrezla, ja sam to njemu davno rekla u lice tokom svađa. Prve sezone se ne sećam, ali ozbiljne svađe smo imali prošle godine. Meni je bitno da je Miljković, onome ko je trebao da se izvini, to učinio. Između nas se uvek osećala neka netrpeljivost. Sada mi je žao što sam neke ljude branila, jer ja volim takve ljude. Nakon svega, imamo jako dobar odnos. Žao mi je samo što sam bila u pravu za Lunu, što više nisu zajedno. Ja volim ovakve budale kao što je Marko, zato smo se i svađali. Smtaram da za ovu igru ovde trebaju takvi ljudi i on je monstrum što se toga tiče, da je drugačiji ne bi dogurao do drugog mesta prošle godine. Ja sam mu prva čestitala na svemu što je radio - rekla je Zorica, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve devojke su pristajale na njegove igre, nikoh ih nije terao na to. Što se tiče Jelene, volim ljude koji su divni, sve ste rekli o njoj tačno. Ne bih rekla da sam je dovoljno upoznala. Ne kaže narod džabe: "Ja ne bojim psa koji laje, a ne reži". Ne volim ćutljive ljude, ali je ona prema meni okej. Žao mi je za Lunu, bila sam u pravu, kao i mnogi drugi. Bila sam u pravu za to da neće ostati zajedno. Poslaću Jelenu, Marka ću sačuvati i hvala ti što se mom sinu izvinio, tu si zaradio veliki plus - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 3

#Zorica Marković

'