AKTUELNO

Prekršili primirje?

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Lazar Čolić Zola, a bilo je upućeno Ivani Šopić i bilo je vezano za Marka Janjuševića Janjuša.

Mi smo jako dobri prijatelji, pričamo iskreno, ovde je bilo za stolom situacija kada si lagala, tj. izbegavala odgovor. Da li ti nedostaje druženje sa Janjušem i od 1 do 10 koliko? - upitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedostaje mi, kazaću 9. Neću da ulazim u naše sukobe, ne 10, jer me je razočarao kao čoveka - odgovorila je Šopićeva.
Ja nikoga nisam razočarao. Ne znam šta je očekivala od mene - odgovorio je Janjuš.
Jesi me razočarao, nije bio iskren, prema meni jeste, prema ljudima nije. Nedostaje mi isključivo kao prijatelj. Pitanje za Janjuša, tokom neke emisije, mumlao si Zoli: "Da je mene slušala glupača, ne bi joj se ovo dešavalo". Na koje si ljude mislio, ko mi je prijatelj, a nije mi? - odbrusila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ti sto puta za stvari, bila je priča kada je dobila čestitku za rođendan da je Bora nešto usr*o, tj. ne, majka joj je rekla da je Bora napravio probleme u životu, ona je posle dva sata plesala sa njim. Mislio sam na to, na dosta situacija. Imala si dosta informacija, najveća naša svađa je bila za Srpsku novu godinu, tad smo se razišli, neko joj je rekao nešto. Ti sad razmisli da li sam bio u pravu za koliko ljudi, mene ne zanima, ja sam bio iskren. Situacija sa Mićom, vi ste bili dobri, sada govorite najgore reči - ispričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'