AKTUELNO

Sprema se veliki spektakl!

Večeras, 22. februara, održaće se nova “Zadrugovizija”, ali će ovog puta biti posvećena imitacijama, te će zadrugari ponovo imati priliku da publici prirede još jednu noć za pamćenje, a sve ćete uživo imati priliku da pratite na programu TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove noći nakon "Igre istine" zadrugari su vežbali za svoje nastupe. Ana Korać nije skidala pogled sa Edisa Fetića i Mateje Matijevića, a ovom prilikom ona je Eda uporedila sa lutkom zbog toga što je odlično uvežbao scene za pesmu "Papaoutai" sa kojom nastupaju njih dvojica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći su svoju tačku uvežbavali Anin dečko David Dragojević i Stefan Kandić Kendi, oni će pevati numeru Goce Tržan i Sandre Afrike "Pozovi ga ti", što je izazvalo dodatno interesovanje od strane svih zadrugara da pažljivo isprate kako njih dvojica vežbaju. David i Kendi zapevali su dok su klečali jedan naspram drugog.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki utisak ostavili su i Mensur Ajdarpašić, Nina Babić, Marko Janjušević Janjuš i Jovana Tomić Matora, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako teku pripreme za novu "Zadrugoviziju".

Autor: S. K.

#Zadruga

'