AKTUELNO

Ovaj nastup će se dugo pamtiti.

Peti po redu koji su izašli na velelepnu scenu večerašnje "Zadrugovizije" bili su Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović. Njih dvojica su na samom početku nastupa oduševili žiri svojim kostimima, a imitirali su Snežanu Babić Sneki uz numeru "Sneki rep"

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri i publika plakali su od smeha kada su videli dva Marka u haljinama i ful opremi za nastup, a oni su dali sve od sebe da se što bolje predstave. Tokom njihovog nastupa niko u studiju nije skidao osmeh s lica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao njihov nastup, pogledajte u nastavku.

Nakon nastupa, stručni žiri dao je svoje komentare.

Kad sam krenuo, biću kratak, bilo je fenomenalno. Ovde smo došli da se smejemo. Tvoji ispadi s pevanjem je nešto što će da se prepričava koliko već večeras - rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam reči, ja se ovako nisam smejala od osnovne škole. Meni je Janjuš bio favorit u svakom rijalitiju. Odlično telo imaš, ali nikada ne bih volela da te vidim u ovakvom izdanju, jer si noćna mora! Bravo za hrabrost, ali što se tiče imitacije, opet bravo za hrabrost - pričala je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević se preparirao od smeha, pozdravlja te, sada mi je poslao poruku. Žaklina može u penziju. Ja jedna čekam da ovo pogledam još 10 puta na Jutjubu. Imali smo mi gorih blamova na Jutjubu, tako da opušteno. Bilo je super, ludilo je bilo! Samo se zezajte - rekla je Kija.

Komentare stručnog žirija pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadrugovizija

'