AKTUELNO

Rešila je da mu sve saspe u lice.

Svoje mišljenje o najboljem i najspektakularnijem nastupu izneli su Dragana Mitar, Miona Jovanović, Edis Fetić kao i Miljana Kulić koja je ubrzo ušla u sukob sa Markom Đedovićem i Branislavom Radonićem Brendonom.

Meni je ovo ubedljivo najbolja "Zadrugovizija". Po prvi put da kažem da mi se svaki nastup svideo, svi su mi nastupi bili vrhunski... Ali sam se najviše oduševila kada su Zorica i Filip bili na sceni. Svetski nastup! - iznela je svoje mišljenje Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Marijom Kulić - ali u ku*cu. Pohvaliću nastup Bore i Baneta! - izjavio je kratko Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugovizija je bila predosadna, nikad gora. Uopšte nisam gledala. Pažnju su mi držale Matora i Ermina. Kvazi-novinarčiću koji je šest meseci bio novinar pred ulazak u rijaliti... Pisalo je u svim novinama da se javno redakcija odrekla od tebe. Ja stojim iza svojih reči. I gledaoci napolje znaju - ti si jedan pede*čić smrdljivi koji bruka sprsko novinarstvo, koji je ženomrzac. Udario je Mimu, udario je mene - rekla je Miljana Đedoviću.
Ti si dete bacila u kantu! Hoćemo dalje? Jurila kokain u stanu u kom si držala dete! - dobacio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi muškarci su latentni pede*i. Janjuš mi je isto bio odvratan. Izgledao mi je degutantno. Đedović i Brendon - to se očekuje od njih, kao i od Davida- dodala je Miljana.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Marko Đedović

#Miljana Kulić

'