AKTUELNO

Žestoko!

Ana Korać večeras je u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" komentarisala svoj nastup na "Zadrugoviziji" koja je bila u subotu na programu TV Pink. Ovom prilikom Ana je komentarisala Kristinu Kiju Kockar, koja je bila jedna od članica žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne dotiču takvi komentari, to je ona. Dok sam bila ovde, kada sam izašla, videla sam šta je sve pričala o meni i kakve je izjave davala. Apsolutno me ta priča ne interesuje. Isto imam prepiske u telefonu od njene kume, da je spremala meni neku aferu... Te priče me ne zanimaju, neću da komentarišem. Ona ima pravo da komentariše mene u negativnom i pozitivnom kontekstu - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bespotrebno je ljuta na tebe... Nema razloga. Pa bila si joj sa mužem, zato si ćutala. Izgubila si drugaricu sa kojom si ovde bila najbolja, zbog tvojih gluposti i tvog k*rvarluka. Najveća k*rva! - umešala se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pusti je da priča! Ti si gledala kako ti je ćerka pušila k*rac! Ti si jedna velika dr*lja matora! - umešao se David i branio svoju devojku Anu.
Jesi to ti videla? - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ideš s devojkama da bi koristio novac! Tebe se svi stide. Tebe j*bu muškarci, a ti živiš s k*rvama! Ana i u Nišu ima spoznora. Ona ode od kuće pet, šest dana i sediš, čekaš pare, a ti se za to vreme dopisuješ s muškarcima! Vidi je ova, krivonoga mala, krivo joj je što joj je Kija rekla da je za p*rno sajt! - pričala je Marija, Davidu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'