AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov".

Nova doza najsvežijih skandala i tračeva sa javne scene očekuje vas u „Paparaco lovu“ i ove srede od 22:30 časova na TV Pink. Kroz sve ekskluzivne priče vodiće vas poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Jedna od trenutno najaltuelnijih priča u „Zadruzi 3“ jeste veza Edisa Fetića i Dragane Mitar, zbog činjenice da su oboje i dalje zvanično u braku. Ne mareći za suprugu Zilhu i decu, Edis je pred kamerama najgledanijeg rijalitija započeo vezu sa Draganom. Zbog toga je Zilha odbila da se javi kada je Edis od Drveta mudrosti dobio poziv, a podnela je i zahtev za razvod. Ekipi „Paparaco lova“ nije bilo teško da tragom ove intrigantne priče ode u Novi Pazar i provede dan prateći Zilhu. Sa kim se ona viđa dok je Edis javno vara sa Draganom, saznaćete ove srede u „Paparaco lovu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su bili jedan od omiljenih parova u prvoj sezoni „Zadruge“, Teodora Džehverovići Anđelo Ranković su nedugo po izlasku obavestili svoje fanove da je došlo do raskida. Od tada, Teodora je odbijala da priča o Anđelu i mogućnosti da se pomire, ali isto tako u prethodne dve godine nikada javno nije pokazala partnera. Međutim, najpoznatiji paparaci u Srbiji su ih raskrinkali – Teodora i Anđelo su uhvaćeni zajedno, a ove srede na TV Pink videćete snimke koji dokazuju da žive u istom stanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U „Paparaco lovu“ ste već imali prilike da vidite vozačke avanture Lune Đogani,a ovog puta stižu novi snimci. Osim što je Luna u jednosmernoj ulici vozilasuprotnim pravcem, doživela je i peh – pauk joj je odneo kola zbog bahatogparkiranja, a sve to vas očekuje u „Paparaco lovu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Severina sa Instagrama skinula prezime Kojić i pojavila se sama najednom događaju u Hrvatskoj, počele su spekulacije da se razvela od supruga Igora Kojića. Njih dvoje duže vreme nisu objavili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, što je dodatno podgrejalo priče da je ljubavi došao kraj. Ekipa emisije „Paparaco lov“ je posle priča o razvodu, uhvatila Severinu i Igora na porodičnom ručku sa Draganom Kojićem Kebom i njegovom suprugom Oljom.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako su javno priznali da su u vezi, javnost ne prestaje da se interesuje za ljubavMilice Todorović i Petra Strugara. Čini se da njih dvoje zaista uživaju zajedno i da je pevačica konačno pronašla u glumcu sve što je tražila. Sudeći po poslednjim snimcima, čini se da su Milica i Petar spremni da se ostvare u ulozi roditelja – njih dvoje su čuvali dete Miličine koleginice Slavice Ćukteraš, a snimke ćete videti već sutra uveče.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga i rekapitulacija prethodne nedelje, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Paparaco lov“ u sredu 26. februara od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'