AKTUELNO

Niko je ne bi prepoznao na ulici.

Bivša učesnica rijaltija Farma 7, Ceca Jovanović nakon što je izašla sa najpopularnijeg imanja u Lisoviću, slabo se pojavljivala u javnosti.

Samo nekoliko dana nakon što se završila sedma sezona Farme, Ceci je bivši dečko Igor Maljukanović posvetio pesmu ''Ona voli fubalere'', nakon čega se ona slabije pojavljivala u javnosti.

Foto: Andrej Nihil

Ceca Jovanović u rijaliti program "Farma" ušla je kao članica grupe "Models" i ubrzo privukla veliku pažnju kada je obelodanila da je sa 17 godina pobegla od kuće jer ju je otac fizički zlostavljao.

Nakon ove izjave, u javnosti se pojavio i njen otac koji j sve to oštro demantovao. Tokom trajanja "Farme", Ceca i njena porodica prošli su sve faze, od odricanja do ponovnog pomirenja.

Foto: Facebook

Ipak, kontroverzna učesnica najgledanijeg rijalitija po izlasku je saznala da ju je ostavio dečko Igor, kog je često spominjala. A sada je često viđena u popularnim prestoničkim klubovima gde pripadnike jačeg pola svojim stajlingom često ostavlja bez daha.

Provokativna je kao i uvek, ali više ne izgleda kao ranije. Pogledajte poslednje fotografije Cece Jovanović sa novim dečkom:

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Autor: B. R.

#Ceca Jovanović

'