AKTUELNO

Obožavateljka je glumcu prvo slala ljubavne SMS poruke, a onda je Petar primetio da mu se neko šunja ispred ulaznih vrata.

Anonimna devojka već mesecima proganja glumca Petra Strugara, zvezdu filmova "Montevideo" i "Jesen samuraja". Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je izvesna devojka počela da Petru šalje poruke u kojima ističe da želi da bude sa njim u vezi. Petar nije reagovao kod nadležnih organa sve dok nije došlo do ozbiljnih pretnji smrću.

Obožavateljka je na kraju svega putem SMS-a pretila da će mu ubiti dete, ali i devojku ako ne bude sa njom. Strugar je slučaj prijavio policiji i nadležne službe nabavljaju listinge kako bi proverili ko je vlasnik broja sa kojeg su mu upućivane poruke - rekao je izvor iz policije.

Petar nije želeo da otkriva detalje, ali je potvrdio da je slučaj prijavio policiji.

- Prijavljeno je, ja komentar nemam - rekao je Petar.

Obožavateljka je prvo slala ljubavne SMS poruke, a onda je Petar primetio da mu se neko šunja ispred ulaznih vrata. Posle poruka je ispred vrata počeo da pronalazi i ceduljice, a nedavno su na autobilu njegove devojke izbušene gume, a vandal je i izgrebao auto.

Petrovoj devojci su ostavljali poruke na papiru, da bi na kraju počeli da dobijaju pretnje smrću što glumac više nije mogao da toleriše.

Strugar je dvogodišnjeg sina Zarija dobio iz braka sa bivšom suprugom Ivanom Nikolić.

Autor: Pink.rs

#Petar Strugar

#Policija

#Smrt

#glumac

#sin

'